Jump to content

nob

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

File Comments posted by nob

  1. 4 hours ago, xcrysizz said:

    I went and check if I wrote something wrong in the code for "prototype (more that 8 cores)" and i even moved my game to the default location of steam and it everything was working perfectly fine ... maybe the instructions were to hard to understand. so i re-wrote some of the instructions for better understanding. And in the instructions it was clarified that U needed to move the texmod folder to the prototype folder, not the files inside of texmod to the prototype folder (because if not placed correctly it breaks the texmod)

     

    soo i change it soo that u need to move all of your files inside texmod to prototype folder instead of the folder itself. the update should be up soon

    Followed the instructions exactly and put the files from inside the Texmod folder into the Prototype folder. Still doesn't work. Why are there 2 parts with the same files? All part 2 does is overwrite the files of part 1. How does that help in any way? Do I need to start a new game for it to work?

  2. This doesn't work. The instructions are confusing as shit and the texture packs wont load in. You talk about how if you have an 8 core processor then you need to follow step 3. In step 3 you then proceed to go off topic explaining that if you don't have Prototype installed in the default location, then you need to change the "Target" and "Start In" destination paths. Nigga, I have my game installed in the default location so what am I supposed to do? I click on "Prototype (more that 8 Cores)", which isn't even grammatically correct btw, load in the texture packs and hit "Run" but they don't show up. Even just using the default Texmod.exe doesn't work either. Please help.

×
×
  • Create New...