Jump to content

PCGamingWiki will soon migrate to a Single Sign On (SSO) system to bridge Wiki and Forum accounts, please read our FAQ.

About This File

In English: This is the Hungarian Language Pack for the "Age of Empires III Complete Edition", partially based on the official translation from the Retail version of the game. Unfortunately, "The Asian Dynasties Expansion Pack" never translated; and the Hungarian publisher left the game without any support. Although luckily, a Hungarian fan group translated the expansion pack and migrated in a revised version of the extant official Hungarian translation. The password of the archive is: pcgw.

Magyar nyelven: Ez egy magyar nyelvű csomag az "Age of Empires III Complete Edition" játékhoz, részben az eredeti idehaza megjelent dobozos változat alapján készült. Sajnálatos módon, "The Asian Dynasties kiegészítő csomag" soha nem jelent meg magyar fordításban; és a magyarországi kiadó bármiféle támogatás nélkül magára hagyta. Szerencsére, egy rajongói csoport, a fennmaradt hivatalos fordítást nyelvtanilag korrigálta és összevonva lefordította a kiegészítőt. Az archívum jelszava: pcgw.
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 • Found PCGamingWiki useful? Please consider making a Donation or visiting our Patreon.
 • Similar Content

  • By istvanszabo890629
   This is the offical Hungarian translation for 'Caesar IV', extractred from the Retail version of the game. Tested only with 'GOG' version of the game, but it have to work with other releases (Steam, any Retail version). The password for the archive is: pcgw.
   In Hungarian: Ez a hivatalos magyar nyelvű fordítás a Caesar IV című játékhoz, amihez a idehaza megjelent dobozos változatból lettek a fájlok kinyerve. Csak a 'GOG' változattal lett tesztelve, de működnie kell más forrásból származó verziókkal is, (Steam, egyéb dobozos változatok). Az archívumot a pcgw jelszó védi. 
  • By istvanszabo890629
   This is the extracted official Hungarian translation for 'Stranglehold'. Tested only with the GOG.com version of the game, but it will have to work any digital version, or retail version of the game. Password for the archive is: pcgw.
   In Hungarian: Ez a hivatalos magyar fordítás a 'Stranglehold'-hoz. A GOG .com-os verzióval lett tesztelve, de működnie kell más digitális vagy lemezes változathoz is. A jelszó az archívumhoz: pcgw.
   Fontos: Csak és kizárólag, a feliratokat tartalmazza az alámondásos videókat nem! Aki igényt tart a videókra is, az megtalál itt.
 • Who's Online   3 Members, 0 Anonymous, 431 Guests (See full list)

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  5,159
  Total Members
  3,870
  Most Online
  jieson
  Newest Member
  jieson
  Joined
×
×
 • Create New...