Jump to content

Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition - Hungarian translation 1.0.0

Sign in to follow this  

About This File

This is the extracted official Hungarian translation for 'Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition'. Tested only with the Steam version of the game, but it will have to work any digital version of the game (GOG.com, etc.).

In Hungarian: Ez a hivatalos magyar fordítás a 'Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition'-hoz. A Steam verzióval lett tesztelve, de működnie kell más digitális változathoz is (GOG.com stb.).
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 • Found PCGamingWiki useful? Please consider making a Donation or visiting our Patreon.
 • Similar Content

  • By istvanszabo890629
   This is the offical Hungarian translation for 'Caesar IV', extractred from the Retail version of the game. Tested only with 'GOG' version of the game, but it have to work with other releases (Steam, any Retail version). The password for the archive is: pcgw.
   In Hungarian: Ez a hivatalos magyar nyelvű fordítás a Caesar IV című játékhoz, amihez a idehaza megjelent dobozos változatból lettek a fájlok kinyerve. Csak a 'GOG' változattal lett tesztelve, de működnie kell más forrásból származó verziókkal is, (Steam, egyéb dobozos változatok). Az archívumot a pcgw jelszó védi. 
  • By istvanszabo890629
   This is the extracted official Hungarian translation for 'Stranglehold'. Tested only with the GOG.com version of the game, but it will have to work any digital version, or retail version of the game. Password for the archive is: pcgw.
   In Hungarian: Ez a hivatalos magyar fordítás a 'Stranglehold'-hoz. A GOG .com-os verzióval lett tesztelve, de működnie kell más digitális vagy lemezes változathoz is. A jelszó az archívumhoz: pcgw.
   Fontos: Csak és kizárólag, a feliratokat tartalmazza az alámondásos videókat nem! Aki igényt tart a videókra is, az megtalál itt.
  • By istvanszabo890629
   This is the extracted official Hungarian translation for 'XIII (2003)'. Tested only with the GOG.com version of the game, but it will have to work any digital version, or retail version of the game. Password for the archive is: pcgw.
   In Hungarian: Ez a hivatalos magyar fordítás a 'XIII (2003)'-hoz. A GOG .com-os verzióval lett tesztelve, de működnie kell más digitális vagy lemezes változathoz is. A jelszó az archívumhoz: pcgw.
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 296 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  5,188
  Total Members
  3,870
  Most Online
  blakehall2grt@yahoo.com
  Newest Member
  blakehall2grt@yahoo.com
  Joined
×
×
 • Create New...